Slovenski klubi odgovorili srbskim

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Trojica slovenskih klubov v ligi Aba se je odzvala na špekulacije v povezavi s sojenjem.
Oglej si celoten članek

Košarkarski klubi Krka, Tajfun in Union Olimpija ter Košarkarska zveza Slovenije so se s skupnim dopisom odzvali na pritiske, ki so na vodstvo tekmovanja in sodniške organizacije prihajali predvsem iz srbskih klubov, podprtih s strani srbske košarkarske zveze.

Srbi so v preteklih tednih zlili veliko "gnojnice" na vodstvo sodniške organizacije in slovenskega komisarja in kontrolorja Aleša Kamnikarja. Pred vsemi klubi so sklepni krogi, ko se bo odločalo o obstanku in mestih v evropskih pokalih.

Slovenski klubi bodo, tako kot vsi ostali, v zadnjih tekmah del številnih špekulacij, in z dopisom so skušali tudi sami vplivati na to, da jih poleg nasprotnikov ne bodo skušali ovirati še delivci pravice.

Na vrhu lestvice lige Aba so pobegnili štirje klubi - Budućnost, Cedevita, Crvena zvezda in Mega Leks. Vsi ostali so tesno skupaj in boj za obstanek bo silovit. 

Celoten dopis slovenskih klubov in KZS si lahko ogledate na tej povezavi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.