Šport > Košarka
74 ogledov

Slovenski klubi odgovorili srbskim

košarka Profimedias
Trojica slovenskih klubov v ligi Aba se je odzvala na špekulacije v povezavi s sojenjem.

Košarkarski klubi Krka, Tajfun in Union Olimpija ter Košarkarska zveza Slovenije so se s skupnim dopisom odzvali na pritiske, ki so na vodstvo tekmovanja in sodniške organizacije prihajali predvsem iz srbskih klubov, podprtih s strani srbske košarkarske zveze.

Srbi so v preteklih tednih zlili veliko "gnojnice" na vodstvo sodniške organizacije in slovenskega komisarja in kontrolorja Aleša Kamnikarja. Pred vsemi klubi so sklepni krogi, ko se bo odločalo o obstanku in mestih v evropskih pokalih.

Slovenski klubi bodo, tako kot vsi ostali, v zadnjih tekmah del številnih špekulacij, in z dopisom so skušali tudi sami vplivati na to, da jih poleg nasprotnikov ne bodo skušali ovirati še delivci pravice.

Na vrhu lestvice lige Aba so pobegnili štirje klubi - Budućnost, Cedevita, Crvena zvezda in Mega Leks. Vsi ostali so tesno skupaj in boj za obstanek bo silovit. 

Celoten dopis slovenskih klubov in KZS si lahko ogledate na tej povezavi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.