Slovenski mladci pokorili Srbe

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Slovenska moška rokometna reprezentanca v pomlajeni zasedbi je v uvodni tekmi pokala Srbije v beograjski dvorani Pionir premagala domačo izbrano vrsto B z 32:24 (16:11).
Oglej si celoten članek

Igralsko zdesetkana moška reprezentanca Slovenije (brez številnih izkušenih nosilcev igre) je nastop na turnirju za pokal Srbije začela s prepričljivo zmago proti drugi domači reprezentanci (Srbija B). Od sedemnajstih igralcev, ki jih je selektor Boris Denič izbral za igranje na tridnevnem turnirju v Beogradu in Novem Sadu, tokrat v zapisniku ni bilo poškodovanega Deana Bombača (Cimos), ki ima težave s prstom.

V vratih je vseh šestdeset minut (z izjemo sedemmetrovk) branil Primož Prošt, v polju pa je selektor Denič enakomereno razdelil minutažo med vse igralce. Slovenci so hitro zagospodarili na igrišču v beograjski dvorani Pionir, saj so povedli s 7:4. Ob polčasu so imeli pet zadetkov prednosti (16:11), v nadaljevanju pa so jo še dodatno povečali - najvišja je znašala devet golov.

Slovenija se bo v drugem krogu pomerila z reprezentanco Srbije A (tekma bo v četrtek,16. junija 2011, ob 20. uri v Novem Sadu), naslednji dan pa v zadnjem krogu še z Norveško (ob 18.30).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.