Slovenski navijači že v Bernu

Foto: Simon Maljevac
Foto: Simon Maljevac
S prvimi jutranjimi urami so v švicarski Bern, ki bo drevi (20.00) gostil zadnjo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo med Švico in Slovenijo, že začeli kapljati prvi slovenski navijači.
Oglej si celoten članek

Med jutranjim sprehodom po starem mestnem jedru smo naleteli na navijaško skupino Dwji Japodi iz Ilirske Bistrice, ki je v Bern prispela na dan tekme. ''Na dolgo pot smo se odpravili včeraj zvečer. Sama vožnja je bila dokaj naporna, a v nočnih urah na srečo ni bilo veliko prometa na italijanskih in švicarskih cestah. Malce si bomo ogledali mesto, popoldne pa krenili proti stadionu,'' so povedali Bistričani, ki se nadejajo pozitivnega razpleta in uvrstitve slovenske reprezentance v dodatne kvalifikacije.

Ponoviti petkovo predstavo

''Upamo na zmago in na uspeh Norvežanov v Oslu. Če bomo dosegli gol, bomo zmagali, saj smo v zadnjih tekmah blesteli v obrambi. Ponoviti moramo petkovo predstavo proti Norveški in uspeh ne bi smel biti vprašljiv. Fantje bodo imeli bučno podporo s tribun.''

V popoldanskih urah naj bi v Bern prispelo še nekaj avtobusov in kombijev polnih slovenskih navijačev, njihovo natančno število pa ni znano, saj so se številni odločili za ogled dvoboja proti Švici šele po petkovi zmagi Katančevih varovancev v Mariboru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.