Šport > Nogomet
47 ogledov

Slovenski navijači že v Bernu

navijači slovenija švica Simon Maljevac
S prvimi jutranjimi urami so v švicarski Bern, ki bo drevi (20.00) gostil zadnjo kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo med Švico in Slovenijo, že začeli kapljati prvi slovenski navijači.

Med jutranjim sprehodom po starem mestnem jedru smo naleteli na navijaško skupino Dwji Japodi iz Ilirske Bistrice, ki je v Bern prispela na dan tekme. ''Na dolgo pot smo se odpravili včeraj zvečer. Sama vožnja je bila dokaj naporna, a v nočnih urah na srečo ni bilo veliko prometa na italijanskih in švicarskih cestah. Malce si bomo ogledali mesto, popoldne pa krenili proti stadionu,'' so povedali Bistričani, ki se nadejajo pozitivnega razpleta in uvrstitve slovenske reprezentance v dodatne kvalifikacije.

Ponoviti petkovo predstavo

''Upamo na zmago in na uspeh Norvežanov v Oslu. Če bomo dosegli gol, bomo zmagali, saj smo v zadnjih tekmah blesteli v obrambi. Ponoviti moramo petkovo predstavo proti Norveški in uspeh ne bi smel biti vprašljiv. Fantje bodo imeli bučno podporo s tribun.''

V popoldanskih urah naj bi v Bern prispelo še nekaj avtobusov in kombijev polnih slovenskih navijačev, njihovo natančno število pa ni znano, saj so se številni odločili za ogled dvoboja proti Švici šele po petkovi zmagi Katančevih varovancev v Mariboru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.