Slovenski nogometaš, ki je zabil tudi v Premierligi, zapušča Anglijo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Jon Gorenc-Stanković bo do leta 2023 igral v Gradcu.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometaš Jon Gorenc-Stanković bo kariero nadaljeval pri Sturm Gradcu, poročajo avstrijski mediji. Nazadnje je 24-letni branilec igral za angleškega drugoligaša Huddeetrsfield Town, ekipi iz Gradca pa je obljubil zvestobo najmanj do leta 2023.

Jon Gorenc-Stanković je v karieri igral tudi za drugo ekipo Borussie Dortmund, s Huddersfieldom pa tudi 11 tekem v elitni angleški Premier League, kjer je dosegel svoj edini zadetek v najmočnejši angleški ligi že na svojem debiju. Na tekmi proti Wolverhamptonu pa je bil imenovan celo za igralca tekme.

"Opazujemo ga že zelo dolgo. S 24 leti je v najprimernejši starosti, obenem pa naši ekipi prinaša izkušnje iz ene od najmočnejših lig v Evropi. Ne gre le za nogometaša, ki nam lahko takoj pomaga na igrišču, ampak ima tudi ogromen potencial in je željan napredka in razvoja," avstrijska tiskovna agencija povzema Andreasa Schickerja iz avstrijskega prvoligaša.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.