Šport > Nogomet
161 ogledov

Slovenski nogometaš, ki je zabil tudi v Premierligi, zapušča Anglijo

Jon Gorenc Stanković Profimedia
Jon Gorenc-Stanković bo do leta 2023 igral v Gradcu.

Slovenski nogometaš Jon Gorenc-Stanković bo kariero nadaljeval pri Sturm Gradcu, poročajo avstrijski mediji. Nazadnje je 24-letni branilec igral za angleškega drugoligaša Huddeetrsfield Town, ekipi iz Gradca pa je obljubil zvestobo najmanj do leta 2023.

Jon Gorenc-Stanković je v karieri igral tudi za drugo ekipo Borussie Dortmund, s Huddersfieldom pa tudi 11 tekem v elitni angleški Premier League, kjer je dosegel svoj edini zadetek v najmočnejši angleški ligi že na svojem debiju. Na tekmi proti Wolverhamptonu pa je bil imenovan celo za igralca tekme.

"Opazujemo ga že zelo dolgo. S 24 leti je v najprimernejši starosti, obenem pa naši ekipi prinaša izkušnje iz ene od najmočnejših lig v Evropi. Ne gre le za nogometaša, ki nam lahko takoj pomaga na igrišču, ampak ima tudi ogromen potencial in je željan napredka in razvoja," avstrijska tiskovna agencija povzema Andreasa Schickerja iz avstrijskega prvoligaša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice