Šport > Nogomet
147 ogledov

Edini Slovenec v Premier League ima novega trenerja

Jon Gorenc Stanković Jon Gorenc Stanković v dresu Huddersfielda.
Potrjen novi trener na klopi angleškega prvoligaša.

Angleški nogometni prvoligaš Huddersfield, za katerega igra Slovenec Jon Gorenc Stanković, ima novega trenerja. To je Nemec Jan Siewert, ki je nazadnje vodil rezervno ekipo nemškega prvoligaša Borussie Dortmunda, 36-letnik pa je podpisal pogodbo za dve leti in pol.

Siewert je na klopi Huddersfielda nasledila rojaka Davida Wagnerja, ki se je s klubom razšel prejšnji teden. Wagner je sicer v lanski sezoni Huddersfield popeljal v premier ligo.

Huddersfield je po 23 tekmah na zadnjem mestu, zbral je vsega 11 točk. Za Newcastlom na 17. mestu in položaji, ki zagotavljajo obstanek, zaostaja za deset točk.

Gorenc Stanković je doslej med angleško elito odigral eno tekmo, avgusta je dosegel tudi edini zadetek za svojo ekipo ob visokem porazu z 1:6 proti Manchester Cityju. Na nedeljski tekmi, ki sta jo odigrala ista tekmeca, Manchester City pa je zmagal s 3:0, je Huddersfield vodil Mark Hudson, trener ekipe do 23 let. 

Jon Gorenc Stanković Zabil Cityju Šport Debi in zadetek Slovenca v Premier League
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.