Slovenski nogometaši dobili tekmece

Foto: NZS/www.nkdomzale.si
Foto: NZS/www.nkdomzale.si
Slovenska kadetska reprezentanca, ki je prejšnji teden uspešno zaključila z Elitnim krogom kvalifikacij za Euro 2015, je danes dobila svoje nasprotnike.
Oglej si celoten članek

Turnir bo od šestega do 22. maja gostila Bolgarija, Slovenija bo nastopila v skupini B skupaj s Češko, Belgijo in Nemčijo. V nadaljevanje tekmovanja bosta potovali dve najboljši reprezentanci, "slovenska" skupina B se "križa" s skupino A.

Varovanci Igorja Benedejčiča so si sodelovanje na Euru U17, na katerem bo prvič sodelovalo 16 reprezentanc, priigrali prejšnji teden v Angliji, ko so klonili proti domači izbrani vrsti in nato premagali Norveško ter Romunijo. V svojih vrstah ima Slovenija tudi najboljšega strelca celotnih kvalifikacij - Jana Mlakarja.

V skupini A bodo igrali gostitelji Bolgari, Hrvati, Španci in Avstrijci, v skupini C pa Grki, Rusi, Škoti in Francozi.. V skupini D se bodo pomerile Irska, Nizozemska, Italija in branilka naslova Anglija.

Najboljših šest reprezentanc tega tekmovanja se bo uvrstilo na svetovno prvenstvo, ki bo odigrano v Čilu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.