Slovenski orli peti v Zakopanah

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Slovenski skakalci uspešno nadaljujejo tekme za poletno veliko nagrado. Tokrat je bila v Zakopanah moštvena tekma, na kateri so naši orli zasedli peto mesto.
Oglej si celoten članek

Slovenski smučarski skakalci so na prvi moštveni tekmi poletne velike nagrade Mednarodne smučarske zveze (Fis) v Zakopanah zasedli peto mesto. Jurij Tepeš, Jure Šinkovec, Peter Prevc in Robert Kranjec, ki so bili po prvi seriji sedmi, so na koncu napredovali za dve mesti s končnimi 830,8 točke. Z ogromno prednostjo so zmagali Avstrijci (974,3).

Člani rdeče-bele falange Wolfgang Loitzl, Martin Koch, Gregor Schlierenzauer in Thomas Morgenstern so zmago slavili s kar 54,7 točke prednosti pred najbližjimi zasledovalci Nemci na drugem mestu, tretji so bili Rusi (896,1 točke).

Slovenske reprezentante v soboto po Wisli in Szczyrku v Zakopanah čaka tretja tekma poletne VN; prva serija se bo začela ob 17. uri, poskusna bo na sporedu uro prej. Omenjeni slovenski četverici se bosta na sobotni tekmi pridružila še Dejan Judež in Mitja Mežnar.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.