Slovenski prvaki najnovejšo okrepitev našli pri sloviti Fiorentini

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Kukovec se je iz Fiorentine preselil v Celje.
Oglej si celoten članek

Slovenski nogometni prvoligaš Celje, ki brani naslov prvaka v Prvi ligi Telekom Slovenije, je v svoje vrste pripeljal Nina Kukovca. Kot so sporočili iz kluba, je 19-letni in 190 centimetrov visoki napadalec podpisal pogodbo do 30. junija 2024.

Kukovec se je sicer v Celje preselil po prekinitvi pogodbe s Fiorentino, kjer je igral za mladinsko ekipo. Na prijateljskih tekmah je dvakrat zaigral tudi za člansko vrsto kluba iz Firenc.

Prestop Italijani za 16-letnega Korošca zapravili lepo vsoto

"Srečen sem, ker sem podpisal pogodbo s Celjem. V Italiji sem se v treh letih zelo veliko naučil, svoje znanje pa si zdaj želim prenesti v svoje novo okolje, v katerem si želim z ekipo veliko pozitivnih rezultatov in čim več uspeha," je za spletno stran Celja povedal mladinski reprezentant Slovenije, ki se je v Italijo preselil iz Maribora, svojo nogometno pot pa je začel pri Dravogradu.

Foto: Twitter Nino Kukovec

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.