Slovenski prvaki z novim porazom

Foto: twitter Helios Suns
Foto: twitter Helios Suns
Košarkarji Helios Suns so v 3. krogu lige prvakov izgubili s Frankfurt Skyliners s 56:61 (20:20, 32:29, 44:46).
Oglej si celoten članek

Košarkarji Helios Suns so doživeli tretji poraz v novoustanovljeni ligi prvakov pod okriljem Fiba Europe. Na domačem parketu v Domžalah jih je premagal nemški predstavnik iz Frankfurta z 61:56.

Gostje, ki sicer doma že vrsto let sodijo med najboljše ekipe - v prejšnji sezoni so bili tretji v rednem delu ter izpadli v polfinalu nemškega prvenstva - so slovenskemu prvaku zadali tretji poraz v zadnjem tednu. In vse tekme so Domžalčani izgubili v zadnjih minutah; prejšnji teden v Monaku, v soboto proti Unionu Olimpiji ter tokrat, ko so z delnim izidom 12:0 na začetku zadnje četrtine povedli z 51:46.

Varovanci trenerja Jakše Vulića v zaključku tekme niso našli poti do koša. Zadnji koš na tekmi so dosegli tri minute in 46 sekund pred koncem. Tomaž Bolčina je tedaj zadel za 56:55, rezultat, ki je ostal na semaforju vse do zadnje minute, v kateri so gostje kaznovali domačo neučinkovitost in prišli do svoje prve zmage v tem tekmovanju.

Domžalčani bodo zanjo imeli naslednjo priložnost prihodnji teden, ko bodo v torek ob 20. uri gostili dansko zasedbo Bakken Bears, ki v uvodnih treh krogih še ni zmagala.

Pri Helios Suns je 19 točk dosegel Đorđe Lelić, od tega 16 v prvem polčasu, pri gostih - v zasedbi je osem temnopoltih igralcev - pa je skoraj polovico vseh točk zbral Kwane Vaughn (27).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.