Slovenski reprezentant ni pozabil na prvi klub

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Slovenski reprezentant se je z lepo potezo spomnil na svoje začetke.
Oglej si celoten članek

Reprezentančni napadalec Robert Berić je piskočil na pomoč mladim nogometašem svojega matičnega kluba, iz Francije je v Krško prišla pošiljka, ki bo razveselila nadobudneže. Ti bodo lahko odslej vadili v novih nogometnih čevljih. Berić je sicer že večkrat pokazal, da mu ni vseeno za njegove naslednike.

"Ko se vrne v Krško, vselej z nami oddela trening, vedno je pripravljen odgovoriti na vprašanja. Takšne reči so pomembne," nam je že pred časom o slovenskem reprezentantu dejal vodja krške nogometne šole Rok Zorko, ki je ob koncu minule sezone sicer vodil tudi člansko ekipo.
Nogometna šola "Moti me, da imajo 15-letniki svoje zastopnike"
Berićev Saint-Étienne je sicer v francosko prvenstvo startal z zmago, na domači zelenici je z 1:0 premagal v minuli sezoni odlično Nico, ki se še poteguje za vstop v skupinski del lige prvakov. Slovenski napadalec je dvoboj spremljal s klopi za rezervne nogometaše. 
 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.