Šport > Nogomet
639 ogledov

Slovenski reprezentant ni pozabil na prvi klub

Robert Berić Profimedias
Slovenski reprezentant se je z lepo potezo spomnil na svoje začetke.

Reprezentančni napadalec Robert Berić je piskočil na pomoč mladim nogometašem svojega matičnega kluba, iz Francije je v Krško prišla pošiljka, ki bo razveselila nadobudneže. Ti bodo lahko odslej vadili v novih nogometnih čevljih. Berić je sicer že večkrat pokazal, da mu ni vseeno za njegove naslednike.

"Ko se vrne v Krško, vselej z nami oddela trening, vedno je pripravljen odgovoriti na vprašanja. Takšne reči so pomembne," nam je že pred časom o slovenskem reprezentantu dejal vodja krške nogometne šole Rok Zorko, ki je ob koncu minule sezone sicer vodil tudi člansko ekipo.
Berićev Saint-Étienne je sicer v francosko prvenstvo startal z zmago, na domači zelenici je z 1:0 premagal v minuli sezoni odlično Nico, ki se še poteguje za vstop v skupinski del lige prvakov. Slovenski napadalec je dvoboj spremljal s klopi za rezervne nogometaše. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice