Slovenski reprezentant okreva že štiri tedne, še vedno je v bolnišnici

Foto: Profimedia
Glavni adut slovenske izbrane vrste ima še naprej težave z zdravjem.
Oglej si celoten članek

Atalanta bo nocoj odigrala prvo tekmo v novi sezoni italijanskega prvenstva, v postavi kluba iz Bergama pa ne bo Josipa Iličića. Ta je brez pravih treningov že mesec dni, njegovo odsotnost na začetku sezone pa je potrdil tudi njegov trener Gian Piero Gasperini.

Video Slovenska mojstrovina za tri točke v Serie A

"Izostanek Iličića je za nas velik udarec," je na novinarski konferenci dejal trener in dodal: "Še naprej se nahaja v bolnišnici, čakamo na mnenje zdravnikov. Stanje je zapleteno. Ko se že zdi, da mu gre na boljše, se vse skupaj poslabša. Njegovo okrevanje traja dlje, kot smo mislili. Želimo si njegove vrnitve, a je jasno, da bo še treba počakati."

Katastrofa Blamaža Sarajeva, vratar svojim navijačem kazal sredinec

Slovenskega reprezentanta, ki bo tako najverjetneje odsoten tudi na naslednji reprezentančni akciji, Slovenija bo 6. septembra zaigrala proti Bolgariji, tri dni kasneje pa proti Cipru, je v bolnišnico in na zdravljenje z antibiotiki poslala okužba zobnega tkiva, ki se je nato razširila še na bezgavke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.