Slovenski reprezentant se seli na sanjski otok

Foto: Anže Petkovšek Pripravljalna tekma moške košarkarske članske reprezentance v Celju, Slovenija - Nizozemska.
Foto: Anže Petkovšek Pripravljalna tekma moške košarkarske članske reprezentance v Celju, Slovenija - Nizozemska.
Slovenski košarkarski reprezentant Aleksej Nikolić bo kariero nadaljeval v Italiji. Sedemindvajsetletni branilec bo nosil dres Dinama iz Sassarija, je objavila spletna stran kluba. S klubom s Sardinije bo nastopal tudi v Fibini ligi prvakov.
Oglej si celoten članek

27-letni branilec iz Postojne je v pretekli sezoni branil barve španskega Burgosa. V pestri karieri je bil tudi član Zlatoroga, Spars Sarajeva, nemških Bamberga in Baunacha, Partizana, Trevisa in francoskega Gravelines-Dunkerqua.

Dinamo Sassari je v uvodnih dveh tekmah sezone italijanskega prvenstva zbral zmago in poraz, poražen pa je bil tudi na uvodu Fibine lige prvakov.

Aleksej Nikolić, ki je s slovensko reprezentanco leta 2017 postal evropski prvak, je dres z državnim grbom nosil na 42 uradnih tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.