Šport
2053 ogledov

Slovenski reprezentant se seli na sanjski otok

Aleksej Nikolić Anže Petkovšek Pripravljalna tekma moške košarkarske članske reprezentance v Celju, Slovenija - Nizozemska.
Slovenski košarkarski reprezentant Aleksej Nikolić bo kariero nadaljeval v Italiji. Sedemindvajsetletni branilec bo nosil dres Dinama iz Sassarija, je objavila spletna stran kluba. S klubom s Sardinije bo nastopal tudi v Fibini ligi prvakov.

27-letni branilec iz Postojne je v pretekli sezoni branil barve španskega Burgosa. V pestri karieri je bil tudi član Zlatoroga, Spars Sarajeva, nemških Bamberga in Baunacha, Partizana, Trevisa in francoskega Gravelines-Dunkerqua.

Dinamo Sassari je v uvodnih dveh tekmah sezone italijanskega prvenstva zbral zmago in poraz, poražen pa je bil tudi na uvodu Fibine lige prvakov.

Aleksej Nikolić, ki je s slovensko reprezentanco leta 2017 postal evropski prvak, je dres z državnim grbom nosil na 42 uradnih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.