Slovenski reprezentant se seli v Francijo

Foto: Helios Suns
Foto: Helios Suns
Iz vrst domžalskega Heliosa so sporočili pričakovano novico o prestopu.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Gregor Hrovat bo kariero nadaljeval v tujini, saj se iz vrst domžalskega Heliosa seli k francoskemu prvoligašu Cholet Basket. 

Kot so danes sporočili iz domžalskega kluba, bo Hrovat z novo sredino v letošnji sezoni igral tudi v Fibini ligi prvakov.

3. obletnica Dragić Slovencem: "Hvala za vse! Vi ste najboljši!

"Rad bi se zahvalil domžalskemu klubu za lep sprejem. Direktorju, trenerskemu štabu, soigralcem in drugim v klubu, ki so mi omogočili kakovostne treninge v tem času. Nov izziv je enostavno preveč mamljiv. Žal se naša skupna pot že drugič končuje, ampak vedno se je lepo vrniti domov in resnično verjamem, da se bom še kdaj," je za klubsko spletno stran dejal Hrovat.

NBA Grk postal MVP lige, znana tudi uvrstitev Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.