Slovenski skakalec v bolnišnici s covidom-19: "Nisem najbolje!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Član elitne slovenske skakalne ekipe se je okužil s koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Smučarske skakalce od začetka sezone loči še nekaj tednov. Tekmovalci pilijo formo pred olimpijsko zimo, v kateri imajo smele načrte tudi Slovenci.

Med njimi je Žiga Jelar, ki pa se je v teh dneh znašel v težavah. Njegove priprave je namreč zmotil vsem dobro znani virus, covid-19.

Dominator Zastrašujoča napoved: so rekordi Petra Prevca v nevarnosti?

"Pred nekaj dnevi sem bil testiran pozitivno na covid-19. Trenutno sem v samoizolaciji, spoštujem vse ukrepe in priporočila. Nisem v najboljšem stanju in pomoč sem iskal tudi v bolnišnici," je na Instagramu zapisal Jelar.

"Iskreno me je presenetilo, da lahko mladega športnika virus tako zdela. Želim si le čimprejšnjega okrevanja in miru, da spet pridem k sebi. Hvala in upam da me razumete. Ostanite zdravi in pazite nase," je še sporočil 24-letni Gorenjec.

Jelar, sicer član SK Triglav Kranj, v svetovnem pokalu nastopa od leta 2016. Najvišje se je zavihtel marca 2020 v Lillehammerju, ko je osvojil drugo mesto.

V začetku oktobra si je na domači skakalnici na poletnem državnem prvenstvu delil tretje mesto. V skupnem seštevku minule sezone svetovnega pokala je bil na skupnem 25. mestu (207 točk).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 22:08 28. Oktober 2021.

    Kot izgleda tudi mladi športniki lahko zbolijo za težjo obliko!! Seveda ne anticepilci,ki jih je čedalje majn na shodih pa …

  • 19:30 28. Oktober 2021.

    Zato zahtevam, da se vsi, čisto vsi testirajo obvezno, ali pa nihče. delat razliko kljub temu da se ve da …

  • 19:29 28. Oktober 2021.

    Pri nas v službi smo vsi, tako cepljeni kot necepljeni preboleli Covid, dva ga nista en cepljen en necepljen. Mladi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.