Slovenski smukač bi jo lahko grdo skupil

Foto: Epa martin čater
Martin Čater je imel med treningom štirinožni obisk.
Oglej si celoten članek

Organizatorji moškega smuka za svetovni pokal v kanadskem Lake Louisu so morali odpovedati prvi uradni trening zaradi slabega vremena v Calgaryju. To bi namreč onemogočalo letenje helikopterja do lokalne bolnišnice v nujnih primerih.

Nezgoda Avstrijec silovito trčil v hrvaškega novinarja

Poseben primer na progi v Lake Louisu pa je imel tudi slovenski smukač Martin Čater, ki je ob včerajšnjem preizkusu proge moral predčasno končati svojo vožnjo, saj so mu pot prekrižali štirje jeleni. Čater, ki je na srečo štirinožno četico še pravi čas opazil ter se s tem izognil kakšni poškodbi, se je tako moral ustaviti, na Instagramu pa ob posnetku zapisal: "Wildlife in Canada."

Fante sicer smuk v Lake Louisu čaka v soboto zvečer, v nedeljo pa bo še superveleslalom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.