Slovenski sodnik vodstvu Barce še kar kazi spanec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nogometni klub Barcelona se je po zadnjem remiju z Interjem pred domačimi gledalci v pravcati poslastici na Camp Nouu znašel v sila neprijetnem položaju v skupinskem delu Lige prvakov. Še vedno pa v katalonski prestolnici niso pozabili tekme v Milanu (pred 10 dnevi, op. p.), ki jo je sodil slovenski sodnik Slavko Vinčić ...
Oglej si celoten članek

4. oktobra letos sta se Inter in Barcelona prvič pomerila v skupinskem delu Lige prvakov aktualne sezone, tedaj pa je Inter tekmo pred domačimi gledalci v Milanu dobil z 1:0. Če so bili v taboru nogometašev iz lombardijske prestolnice presrečni, pa so imeli za povedati precej ostrih besed na račun dela slovenskega sodnika Slavka Vinčića. Očitno poraza v Milanu in po njihovem mnenju neupravičeno nedosojene enajstmetrovke ob igri z roko še niso pozabili, vsaj če sodimo po zadnjih besedah predsednika Barcelone.
Znana usoda Tako se je Uefa odločila glede slovenskega sodnika po pritožbah Barcelone

"V Milanu je bilo vse skupaj škandalozno. Ni nam bilo všeč sojenje, to je jasno, toda če bi zadeli, bi nam bilo lažje. Reagiral sem tako, kot se moral, govoril sem z Uefo, toda časa se ne da zavrteti nazaj. Naslednjič bo treba zadeti," se je tekme v Milanu spominjal Laporta.

Zakuhal incident Pri Barceloni z vso silo nad Slovenca, Xavi: "Sem jezen in ogorčen!"

Barcelona se je po odigranih štirih tekmah znašla v sila težkem položaju, saj ima na svojem računu le štiri točke, kar je tri manj od drugega Interja in kar osem manj od vodilnega Bayerna. Bavarci so si z 12 točkami v skupini smrti (skupini C) že zagotovili napredovanje v izločilne boje. "V ligi prvakov smo dobili nizek udarec, toda moramo opraviti naše delo in se osredotočiti na La ligo," je pojasnil Laporta in ligaško tekmovanje obenem izpostavil kot glavni cilj Barcelone v tej sezoni. "Prioritetni cilj je La Liga, skupinski del lige prvakov je postal zelo zakompliciran, toda raje bom o tem govoril, ko se bo zaključil," je še dodal predsednik Barcelone, ki je to poletje odštel ogromne vsote denarja, da je v klub zvabil zveneče okrepitve, kot so na primer Robert Lewandowski, Raphinha, Andreas Christensen, Franck Kessie in Marcos Alonso. Laporta je še dodal, da Xavi Hernandez na mestu glavnega trenerja kljub slabim rezultatom v skupinskem delu lige prvakov uživa njegovo polno podporo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.