Slovenski spidvejist možgansko mrtev

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski spidvejist Matija Duh, ki se je tragično poškodoval na dirki v Argentini, je možgansko mrtev. Zdravnik Martin Alonso je povedal, da se Matija ne odziva in je priklopljen na respirator.
Oglej si celoten članek

Slovenski spidvejist Matija Duh se je usodno poškodoval na četrti dirki mednarodnega speedway tekmovanja v Bahii Blanci, ko je zadel gumo Guglielma Franchettija in po padcu priletel v zaščitno ograjo.

Trk je bil tako silovit, da je čelada slovenskega dirkača počila. Duh je utrpel hude poškodbe glave, iz Argentine pa prihaja vest, da je Duh možgansko mrtev in priklopljen na respirator.

Posnetek katastrofalne nesreče si lahko pogledate TUKAJ.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:19 2. Februar 2013.

    Novinarjem ne verjamem več nič dokler se sam ne prepričam.

  • 14:49 2. Februar 2013.

    se strinjam! v bodoče tako delikatne informacije prej preverite!

  • 13:37 2. Februar 2013.

    Preveč nepreverjenih informacij kroži o tem fantu. Spidvejist v katrerega je trčil je povedal, da ni nič novega in da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.