Slovitemu vratarju s 35-ih metrov zabil gol z glavo!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Zadetki, doseženi z velike oddaljenosti so redki. V soboto je padel eden bolj nenavadnih.
Oglej si celoten članek

V okviru 30. kola severnoirske elitne nogometne lige (NIFL Premiership) sta se v Belfastu pomerila domači Glentoran in gostujoči Dungannon.

Video Modrić dražil Piquéja, trener Barcelone izgubil živce pred kamero

Na stadionu The Oval so bili gostitelji v vlogi izrazitih favoritov in to so tudi upravičili. Gladko so zmagali (2:0), junak srečanja pa je bil Rory Donnelly.

Prvi gol je zabil že v četrti minuti, po slabe pol ure igre pa se je med strelce vpisal še enkrat. Izkoristil je "izlet" sicer izkušenega vratarja Roya Carrolla in z glavo dosegel gol z več kot tridesetih metrov oddaljenosti.

Triinštiridesetletni Carroll, ki je v bogati karieri branil tudi za Manchester United, je s soigralci ostal prikovan na zadnje mesto lestvice, medtem ko se je Glentoran utrdil na tretji poziciji. 

V Beli krajini Mladi nogometaš Maribora vpleten v hudo prometno nesrečo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.