Šport > Nogomet
4149 ogledov

Mladi nogometaš Maribora vpleten v hudo prometno nesrečo

Aljoša Matko NK Maribor Twitter
Zgodilo se je na cesti med Črnomljem in Metliko, v avtomobilu so bile štiri osebe.

Mladi slovenski nogometni reprezentant in član vijoličastih Aljoša Matko je bil v soboto zvečer vpleten v prometno nesrečo. V nesrečo pred naseljem Vranoviči sta bili vpleteni dve vozili. Obe sta zapeljali s cestišča, eno se je prevrnilo in pristalo na strehi.

V nesreči je bilo poškodovanih šest oseb, reševalci nujne medicinske pomoči ZD Črnomelj so dve osebi na kraju oskrbeli, štiri pa so prepeljali v Splošno bolnišnico Novo mesto, so zapisali na spletni strani PGD Črnomelj.

Objavil/a Radio Odeon dne Sobota, 10. april 2021

Kot so za časnik Večer potrdili pri NK Maribor, naj Matko, strelec edinega zadetka slovenske reprezentance do 21 let na minulem evropskem prvenstvu, ne bi bil huje poškodovan. Sta pa hude poškodbe v nesreči utrpeli dve osebi na zadnjih sedežih od skupno štirih v avtomobilu, ki se je okoli 19.30 prevrnil na cesti med Črnomljem in Metliko, piše Večer.

maribor Šport Mariborski nogometaši s protestom opozarjajo vlado

Po prvih podatkih s kraja nesreče sta se dva potnika, ki naj bi sedela na zadnjih sedežih, v nesreči huje poškodovala, zato so ju z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, voznik in potnik na prednjem sedežu pa naj bi utrpela lažje poškodbe, so sporočili iz PU Novo mesto, prvi pa o tem poročali na 24ur.com.

 
Komentarjev 5
  • Janez_53 13:08 11.april 2021.

    Kako to, da ni napisano nič o vzroku za nesrečo? Se temu izogibate, če je udeležena znana oseba?