Šport > Nogomet
148 ogledov

Rožman proti nekdanjemu klubu, Olimpija z drugoligašem

olimpija Profimedia
V pokalu Mariborčani v Domžale, Olimpija v Lendavo.

Na sedežu Nogometne zveze Slovenije (NZS) na Brdu pri Kranju so izžrebali četrtfinalne pare Pokala Pivovarna Laško. Pari so Domžale - Maribor, Drava Ptuj - Koper, Nafta 1903 - Olimpija Ljubljana in Celje - Kalcer Radomlje. O napredovanju bo odločala ena tekma, na sporedu pa bodo 14. aprila.

simon rožman Nova era Šport URADNO: Simon Rožman je novi trener Maribora

Celjani so ta teden v prestavljenem obračunu osmine finala izločili Triglav (2:1), Domžale so bile boljše od Beltincev (3:0), Nafta pa je ugnala moštvo Fužinarja (3:2).

Koper je oktobra po podaljšku ugnal Aluminij (3:1), Olimpija pa je po streljanju enajstmetrovk slavila proti Brežicam (4:3). Radomlje so presenetile Tabor Sežano (3:2), Mariborčani pa so zanesljivo slavili v Velenju proti Rudarju (3:0). Že v osmini finala se je poslovila branilka naslova, Mura. Sobočane je z 2:0 premagala ptujska Drava.

Na sedežu NZS so izžrebali tudi polfinalna para nogometnega pokala za ženske za sezono 2020/21. Prvi polfinale je Nona Pomurje Beltinci - Krim RollJet, drugi pa MB Tabor - Olimpija Ljubljana. Tekmi bosta 3. aprila, je še sporočila NZS. V lanski sezoni je bilo pokalno tekmovanje za ženske odpovedano zaradi epidemije novega koronavirusa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.