Slovo enega najbolj osovraženih nogometašev v Braziliji

Foto: Epa zuniga neymar
Kolumbijski nogometaš je končal kariero.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kolumbijski reprezentant Juan Camilo Zuniga, ki je na prejšnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji zaslovel predvsem zaradi tega, ker je v četrtfinalu zlomil vretence domačemu zvezdniku Neymarju, ki zaradi poškodbe tekmovanja ni mogel nadaljevati, je večino kariere preživel v Italiji.

Začel in končal jo je pri Atleticu iz Medellina, iz katerega je prestopil v Sieno, nato pa se je preselil v Napoli, pri katerem je preživel kar devet sezon, pred vrnitvijo v domovino, pa je skočil tudi na Otok, eno sezono je igral za Watford.

"V zadnjih dveh letih sem imel dve hudi poškodbi, zato se nisem mogel več vrniti na najvišjo raven pripravljenosti. Zato je prišel čas, da se bolj posvetim družini. Nekoč sem se potil na igriščih, zdaj bom v parku tekal za otroci," je ob slovesu dejal 32-letni Zuniga, zaradi incidenta z Neymarjem enega najbolj osovraženih nogometašev v Braziliji. Thiago Silva ga je zaradi udarca s kolenom takrat označil za strahopetca.

Zuniga na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji, na katerem je Kolumbija izpadla v osmini finala, ni igral.

Foto: Epa

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.