Šport > Nogomet
1127 ogledov

Slovo enega najbolj osovraženih nogometašev v Braziliji

zuniga neymar Epa
Kolumbijski nogometaš je končal kariero.

Nekdanji kolumbijski reprezentant Juan Camilo Zuniga, ki je na prejšnjem svetovnem prvenstvu v Braziliji zaslovel predvsem zaradi tega, ker je v četrtfinalu zlomil vretence domačemu zvezdniku Neymarju, ki zaradi poškodbe tekmovanja ni mogel nadaljevati, je večino kariere preživel v Italiji.

Začel in končal jo je pri Atleticu iz Medellina, iz katerega je prestopil v Sieno, nato pa se je preselil v Napoli, pri katerem je preživel kar devet sezon, pred vrnitvijo v domovino, pa je skočil tudi na Otok, eno sezono je igral za Watford.

"V zadnjih dveh letih sem imel dve hudi poškodbi, zato se nisem mogel več vrniti na najvišjo raven pripravljenosti. Zato je prišel čas, da se bolj posvetim družini. Nekoč sem se potil na igriščih, zdaj bom v parku tekal za otroci," je ob slovesu dejal 32-letni Zuniga, zaradi incidenta z Neymarjem enega najbolj osovraženih nogometašev v Braziliji. Thiago Silva ga je zaradi udarca s kolenom takrat označil za strahopetca.

Zuniga na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji, na katerem je Kolumbija izpadla v osmini finala, ni igral.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice