Šport > Nogomet
8615 ogledov

Neymar obiskal Radomlje

Neymar
Pri NK Radomlje so poživili počitniške treninge.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar, ki se bo nocoj s soigralci na svetovnem prvenstvu pomeril z Belgijci, je na mundialu zablestel v nepravem slogu. Bolj kot njegovi zadetki, so pod drobnogledom njegovi padci in zvijanje na zelenici. V Braziliji je imel tako eden izmed barov povečan obisk, ker je za vsak napadalčev padec med tekmo poskrbel za brezplačno pijačo.

Neymar Neymar Šport Po zelenici se je valjal skoraj 14 minut

Brazilski zvezdnik se kljub kritikam ni ustavil, nazadnje je pretiraval tudi ob kontaktu na tekmi osmine finala, ko ga je ob avt črti sicer namerno pohodil mehiški branilec. Ta bi si zaslužil kazen, a zaradi pretiravnja verjetno tudi Brazilec. Neymarju so mnogi očitali, da daje slab vzled vsem mladim nogometašem, ki šele resno začenjajo s treningi.

Neymar Klovn Šport Neymar znova požel plaz kritik zaradi vedenja

Na Neymarjeve krike bolečine so se zdaj na duhovit način odzvali pri NK Radomlje. Ob počitniških treningih za nadobudne igralce so poskrbeli za video, ki je hitro zaokrožil na spletu. Ko so mladi nogometaši ob vodenju žoge zaslišali klic Neymar, so namreč popadali po tleh in se zvijali od bolečin.

Upajmo, da se sicer ta vadba ne bo prijela in jo bodo mladeniči pozabili v starejših kategorijah.

Komentarjev 2
  • Chloe_Gairdner 17:02 06.julij 2018.

    Google zdaj plačuje € 701 do € 012 na dan za delo na spletu od doma. Nikoli si nisem mislil, da bom lahko to naredil, vendar moj najboljši učitelj zasluži več kot € 32571 mesečno, to počne, in ona me ...prikaži več je prepričala, da poskusim. Tudi novi ljudje to lahko brez težav zaslužijo € 623 dnevno in lahko zaslužijo celo višje ss čas0m ... Tako sem začel ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob8.Com