Slovo legend slovenske košarke

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
V Ljubljani je potekala novinarska konferenca pred poslovilno tekmo Sanija Bečirovića in Boštjana Nachbarja.
Oglej si celoten članek

Sani Bečirović in Boštjan Nachbar se bosta od navijačev poslovila na tekmi, ki bo na sporedu v četrtek, 30. avgusta. Oba sta pustila velik pečat na slovenski košarki in razveseljevala rojake z igrami v dresu Slovenije.

Pred poslovilnim srečanjem sta Bečirović in Nachbar s sedmo silo delila svoje vtise ob koncu bogate kariere. Kaj sta pvoedala, lahko izveste ob ogledu priloženega posnetka.

Lahko ga kupite Dončić podaril podpisani dres

Obsežen intervju z obema ste si sicer že lahko prebrali na našem portalu, še enkrat vam ga ponujamo na spodnji povezavi.

Boki in Sani Skupaj zlata, nato sovražnika, motivatorja, skupaj pri 'frizerjih', zdaj pa še slovo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.