Slovo našega komaj 24-letnega košarkarja

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Dokončno ga je premagala huda bolezen.
Oglej si celoten članek

V 25. letu starosti je po hudi bolezni umrl košarkar Taras Velikonja Grbac, ki je nazadnje branil barve sežanskega drugoligaša Mesarija Prunk, poročajo Primorske novice.

Še ena tragedija Žalosten dan za slovensko košarko

Pred dvema letoma je košarkar obolel za zahrbtno boleznijo, dodajajo na omenjenem portalu, izpustil je celotno tekmovalno sezono. Bolezen je premagal in se vrnil na igrišče, prejšnjo sezono je bil eden najboljših sežanskih košarkarjev. Vse do februarja letos, ko se je zlo znova vrnilo, a ga tokrat žal ni premagal.

“Naša srca so zlomljena, misli pa pri njegovi družini in najtesnejših prijateljih.
Taras bo za vedno ostal zapisan kot izredno pozitiven fant, odličen in inteligenten igralec, ki se do zadnjega ni predal. Bil je pravi steber naše ekipe in človek, ki si ga vsak trener želi imeti v ekipi,"
so zapisali pri njegovi ekipi.

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.