Šport
650 ogledov

Žalosten dan za slovensko košarko

košarkarska žoga
Slovenski košarkarski svet je pretresla še ena tragedija.

Umrl je znani slovenski košarkarski delavec Aleš Antauer. Najgloblje sledi je pustil pri KK Zlatorog Laško, v tem klubu je najprej deloval kot trener, nato je bil sekretar in direktor kluba, ob izgradnji dvorane Tri lilije pa tudi njen upravnik.

Taras Velikonja Grbac Žalostno Šport Slovo našega komaj 24-letnega košarkarja

"V klubu je na vseh funkcijah, ki jih je opravljal, pustil močan pečat. Bil je udeleženec in aktiven član pri vseh velikih stvareh, ki so se zgodile v našem klubu. Pogrešali bomo njegov entuziazem ter njegove izkušnje in znanje," so zapisali na spletni strani košarkarskega kluba iz Laškega.

Antauer, ki je umrl med kolesarjenjem, je bil močno vpet tudi v delo Košarkarske zveze Slovenije. Med drugim je bil predsednik Združenja košarkarskih prvoligašev, med evropskim prvenstvom v Sloveniji 2013 je bil vodja navijaškega središča v Celju, deloval je kot komisar na tekmah regionalne lige ter "spiritus movens" savinjske košarke.

aleš antauer | Avtor: Facebook Facebook

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.