Smola Mbappeja voda na mlin Iličiću

Foto: Epa mbappe
Francoski napadalec se je poškodoval na pokalni tekmi med PSG-jem in St. Etiennom.
Oglej si celoten članek

Kylian Mbappe, eden najpomembnejših mož Francije na poti do naslova nogometnega svetovnega prvaka pred dvema letoma v Rusiji, zaradi poškodbe gležnja ne bo mogel igrati za Paris Saint-Germain okrog tri tedne, so sporočili iz francoskega nogometnega velikana.

Groza Šok in kaos v Parizu, Mbappe v solzah, zapele so pesti

To pomeni, da bo 21-letni napadalec manjkal tudi na tekmi četrtfinalna lige prvakov, ko se bo PSG 12. avgusta pomeril z Atalanto Josipa Iličića.

Mbappe je poškodbo staknil v finalu francoskega pokala v petek proti St. Etiennu, ko je PSG z zadetkom Neymarja v 14. minuti zmagal z 1:0. V 33. minuti je v bolečinah zapustil zelenico.

Po podrobnejših pregledih so ugotovili, da bo moral počivati tri tedne in bo izpustil še finale ligaškega pokala proti Lyonu, ki bo na sporedu v petek, 31. julija, je še sporočil PSG.

Foto: Epa mbappe

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.