Smučarska zvezdnica pozitivna na covid-19

Foto: Epa
Foto: Epa
Nazadnje je bila tekmovalka v Val d'Iseru dejavna na četrtkovem treningu smuka, današnjega je izpustila.
Oglej si celoten članek

Švicarska alpska smučarka Lara Gut Behrami, zmagovalka superveleslaloma letos v St. Moritzu, je pozitivna na covid-19, so danes potrdili na švicarski smučarski zvezi. 

Skupaj z dvema spremljevalcema ekipe, ki sta bila prav tako pozitivna, je že zapustila Val d'Isere, kjer dekleta čakajo tekme svetovnega pokala.

SVSL Drugi najboljši nastop v karieri za slovenskega smučarja

"Lara Gut Behrami je v izolaciji in ta konec tedna v Val d'Iseru ter prihodnji teden v Courchevelu ne bo nastopala," so še sporočili z zveze, kjer dodajajo, da ima tekmovalka rahle simptome prehlada.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:27 18. December 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 20:51 17. December 2021.

    Spajkica jih je veliko okužila.

  • 16:27 17. December 2021.

    Pa res nima sreče ! ! ! Ni dolgo, kar se je cepila in sedaj še pozitivna.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.