Smučarski as še upa na nastop na ZOI

Felix Neureuther slalom Levi
Zmagovalec 13 tekem svetovnega pokala še želi nastopiti v Pjeongčangu.
Oglej si celoten članek

Nemški as alpskega smučanja Felix Neureuther se je vrnil v domovino, potem ko se je poškodoval na treningu v ZDA. Kot sam pravi, si je poškodoval križno vez v kolenu, a še vedno upa, da bi lahko bil do februarskih olimpijskih igrah nared za nastop.

"Z zdravniki se bom posvetoval, ali bom potreboval operacijo ali ne. Močno upam, da bi se pozdravil na drugačen način in nastopil na olimpijskih igrah, zato bi storil vse. A lahko rečem, da bom v Južno Korejo odpotoval le, če se bom čutil sposobnega osvojiti kolajno," je dejal zmagovalec uvodne letošnje slalomske preizkušnje v Leviju, ki pa ima najbrž nerealne upe.

Američanka Lindsey Vonn je pred igrami v Sočiju utrpela podobno poškodbo, se poskušala pravočasno vrniti, a ji ni uspelo.

Šok Nemški as po poti Ilke Štuhec

"Za trenutek sem celo pomislil na konec kariere, a si hitro premislil. Verjamem, da se lahko vrnem še močnejši," je še dodal zmagovalec 13 tekem za svetovni pokal in dobitnik petih kolajn s svetovnega prvenstva, ki pa v svoji vitrini še nima olimpijskega odličja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.