Šport > Zimski športi
856 ogledov

Nemški as po poti Ilke Štuhec

Felix Neureuther epa
Eden najboljših nemških smučarjev je staknil hudo poškodbo.

Nemški alpski smučar Felix Neuruther si je pri padcu na treningu v ZDA poškodoval križne vezi in olimpijska sezona je zanj po hudi poškodbi že končana, danes poroča nemška tiskovna agencija dpa.

"Žal nimam dobrih novic. Na treningu v Ameriki sem si strgal križne vezi levega kolena. Zame to pomeni, da je sezona zaključena," je v videu, ki ga je objavil na facebooku, povedal nemški smučar in dodal, da se že v ponedeljek vrača v domovino na okrevanje.

Triintridesetletni Neureuther je veljal kot eden nemških kandidatov za medaljo na februarskih olimpijskih igrah v korejskem Peongchangu. Da je Bavarec na sezono dobro pripravljen, je potrdil z zmago na uvodnem slalomu sezone v finskem Leviju.

Boštjan Kline smuk Lake Louise Smuk Šport Feuz pokoril konkurenco, Slovenca z identičnim časom Viktoria Rebensburg Killington Veleslalom Šport Nemka utišala Američane, Drevova med deseterico
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.