Smučarski skoki v velikih težavah, česa takšnega ne pomnimo

Foto: Epa
Foto: Epa
Težave pri nas zelo priljubljene panoge so se z epidemiološko situacijo še povečale.
Oglej si celoten članek

Kvalifikacije za tekmo svetovnega pokala v smučarskih skokih, predvidene za ta petek v Klingenthalu, bo zaradi premajhnega števila tekmovalcev na startu zamenjal tako imenovani prolog.

To je napovedala Mednarodna svetovna zveza Fis. Po dveh treningih (15.30) naj bi bil prolog v zgodnjih večernih urah (17.30).

Na startnem seznamu svetovnega pokala je le 50 tekmovalcev, zato kvalifikacije ne bi imele smisla, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Koronavirus Pri Petru Prevcu stanje slabše kot pri Cenetu

Mednarodna zveza se že nekaj let bori z upadanjem števila udeležencev svetovnega pokala v smučarskih skokih. Tudi na novoletni turneji štirih skakalnic, na kateri je v preteklosti sodelovalo 70 do 80 skakalcev, je bilo tokrat v kvalifikacijah le okoli 60 športnikov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 07:09 6. Februar 2021.

    Zdej, ko ni Perote vsi boljš skačejo, tko, da bi blo dobr Perota upokojit in načevljat iz reprezentance!

  • 13:47 5. Februar 2021.

    Pričakovano !!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.