Smukač s slovenskim potnim listom tretji, Perko 9.

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Po včerajšnji prekinitvi moškega treninga smuka na SP alpskih smučarjev v St. Moritzu so se smučarji s progo vnovič seznanili danes.
Oglej si celoten članek

Na tokratnem treningu je bil v zelo okrnjeni konkurenci najhitrejši Francoz Alexis Pinturault. Drugi je bil Italijan Peter Fill z zaostankom devet stotink sekunde, za 13 je zaostal Švicar Niels Hintermann. Slednji, presenetljivi zmagovalec letošnjega Wengna, je bil tako najhitrejši smučar s slovenskim potnim listom. Švicar se je sicer prvih zavojev učil v Kranjski Gori na obisku pri dedku, nekaj časa pa je bil tudi član kranjskogorskega kluba.

Med Slovenci se je s progo Corviglia dobro spopadel Rok Perko, ki je za Pinturaultom zaostal 51 stotink in bil deveti, Miha Hrobat je osvojil 20. mesto (+ 1,19), Boštjan Kline pa po svoji navadi ni bil najhitrejši na treningu, zabeležil je 21. čas (+ 1,33). Klemen Kosi je bil 24. (+ 1,58), Martin Čater 29. (+ 1,94), Štefan Hadalin 41. (+ 3,01) in Tilen Debelak 45. (+ 3,44).

Smuk na SP bo na sporedu v soboto ob 12. uri.

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.