Sneijder: Ne želim zapustiti Interja

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Čeprav se tudi tokrat veliko govori o morebitnem odhodu Wesleyja Sneijderja iz milanskega Interja, je Nizozemec pomiril navijače črno-modrih in zatrdil, da je le deset odstotkov verjetnosti, da bo zapustil prestolnico Lombardije.
Oglej si celoten članek

Wesley Sneijder že vse od prihoda v svetovno prestolnico mode velja za enega najpomembnejših členov Interja. Kadar igra Sneijder, igra tudi Inter. Če bi se Nizozemec odločil oditi, bi bil to zagotovo velik udarec za zasedbo s San Sira. V preteklosti so ga največkrat povezovali z Manchester Unitedom. Novice o odhodu so v zadnjem času znova postale glasnejše, a zdi se, da Sneijder ostaja pri Interju. "Če moram govoriti o odstotkih, menim, da je 90 odstotkov, da ostajam," je Nizozemec pomiril navijače črno-modrih.

"Uživam tukaj, v tem trenutku nimam želje, da bi odšel. Ne želim reči, da to ostaja stoodstotno, ker se v nogometu občasno zgodi tudi tisto, kar najmanj pričakuješ," je še dejal Wesley Sneijder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.