Šport > Nogomet
16 ogledov

Sneijder: Ne želim zapustiti Interja

Wesley Sneijder Žurnal24 main
Čeprav se tudi tokrat veliko govori o morebitnem odhodu Wesleyja Sneijderja iz milanskega Interja, je Nizozemec pomiril navijače črno-modrih in zatrdil, da je le deset odstotkov verjetnosti, da bo zapustil prestolnico Lombardije.

Wesley Sneijder že vse od prihoda v svetovno prestolnico mode velja za enega najpomembnejših členov Interja. Kadar igra Sneijder, igra tudi Inter. Če bi se Nizozemec odločil oditi, bi bil to zagotovo velik udarec za zasedbo s San Sira. V preteklosti so ga največkrat povezovali z Manchester Unitedom. Novice o odhodu so v zadnjem času znova postale glasnejše, a zdi se, da Sneijder ostaja pri Interju. "Če moram govoriti o odstotkih, menim, da je 90 odstotkov, da ostajam," je Nizozemec pomiril navijače črno-modrih.

"Uživam tukaj, v tem trenutku nimam želje, da bi odšel. Ne želim reči, da to ostaja stoodstotno, ker se v nogometu občasno zgodi tudi tisto, kar najmanj pričakuješ," je še dejal Wesley Sneijder.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.