Sobotni derbi pripadel Valencii

Foto: EPA (Valencia - Málaga) Foto: EPA (Valencia - Málaga) Foto: EPA (Valencia - Málaga) Foto: EPA (Valencia - Málaga) Foto: EPA (Valencia - Málaga)
V prvem krogu španske lige je Valencia doma premagala Málago (1:0). Real Sociedad je bil boljši od Getafeja. Danes na delu Barcelona in Real Madrid.
Oglej si celoten članek

Ricardo Costa je z golom v 64. minuti Valencii priigral zmago v uvodnem kolu španske Primere División.

Gostje iz Málage so imeli v 13. minuti lepo priložnost, ko je z glavo poskusil Fernando Tissone, vendar je bil Argentinec nenatančen. Valencia je potrbovala nekaj časa, da je našla svoj ritem, nato pa je počasi začela prevladovati v posesti žoge in si priigrala nekaj priložnosti. Blizu zadetka je bil Ever Banega, ki je preizkusil gostujočega vratarja Wilfreda Caballera.

Po napaki Caballera, ki v 65. minuti ni uspel zaustavili predložka, je v prazno mrežo zabil Ricardo Costa. Helder Postiga je imel kmalu zatem priložnost, da prednost Valencie še poviša, vendar njegov strel z glavo ni našel svojega cilja.

Španska liga, 1. kolo:

Real Sociedad : Getafe 2:0 (1:0)
Vela (42), Seferović (70)

Valladolid : Athletic Bilbao 1:2 (1:1)
Ebert (31); Susaeta (28), Muniain (50)

Valencia : Málaga 1:0 (0:0)
Costa (64)

Nedelja ob 19.00:
Barcelona - Levante

ob 21.00:
Osasuna - Granada
Real Madrid - Real Betis
 
ob 23.00:
Sevilla - Atlético Madrid

Ponedeljek ob 20.00:
Rayo Vallecano - Elche

ob 22.00:
Almeria - Villarreal
Celta de Vigo - Espanyol

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.