Sodnica obračunala z nogometašem

Z brazilsko nogometno sodnico ni šale. Nogometašu je dala glasno vedeti, kdo je glavni na nogometni zelenici.
Oglej si celoten članek

Tatiana Sacilotti je bila na tekmi prve nogometne lige v Braziliji pomožna sodnica. Tudi tokrat ni pustila, da ji nogometaši "solijo pamet." V njeni karieri so ji celo grozili s smrtjo.

29-letna nogometna sodnica je svojo prvo tekmo sodila leta 2010. Bila je pomožni sodnik v nižji ligi. V svoji karieri je morala pretrpeti marsikaj, na eni tekmi so jo tako popljuvali, da je imela dres povsem razmočen. Nezadovoljni lastnik neimenovanega kluba, ki ni bil zadovoljen z njenim sojenjem je celo razbil vrata njene slačilnice in ji grozil, da iz nje ne bo prišla živa.

Tudi to je ni vrglo iz tira. Leta 2011 je prvič sodila v prvi brazilski nogometni ligi. Da z njo ni šale je v nedeljo na tekmi med Poente Pretom in Sao Paulom (1:2) spoznal vezist domačega moštva, ki ga je razburila odločitev, da Sacilottijeve ni dosodila prekrška.

Z glasno verbalno reakcijo je na hitro ohladila nogometaša. Energična sodnica mu je pokazala, kje je njegovo mesto. Poglejte si video zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.