Šport
78 ogledov

Sodnica obračunala z nogometašem

Nogometna sodnica Youtube
Z brazilsko nogometno sodnico ni šale. Nogometašu je dala glasno vedeti, kdo je glavni na nogometni zelenici.

Tatiana Sacilotti je bila na tekmi prve nogometne lige v Braziliji pomožna sodnica. Tudi tokrat ni pustila, da ji nogometaši "solijo pamet." V njeni karieri so ji celo grozili s smrtjo.

29-letna nogometna sodnica je svojo prvo tekmo sodila leta 2010. Bila je pomožni sodnik v nižji ligi. V svoji karieri je morala pretrpeti marsikaj, na eni tekmi so jo tako popljuvali, da je imela dres povsem razmočen. Nezadovoljni lastnik neimenovanega kluba, ki ni bil zadovoljen z njenim sojenjem je celo razbil vrata njene slačilnice in ji grozil, da iz nje ne bo prišla živa.

Tudi to je ni vrglo iz tira. Leta 2011 je prvič sodila v prvi brazilski nogometni ligi. Da z njo ni šale je v nedeljo na tekmi med Poente Pretom in Sao Paulom (1:2) spoznal vezist domačega moštva, ki ga je razburila odločitev, da Sacilottijeve ni dosodila prekrška.

Z glasno verbalno reakcijo je na hitro ohladila nogometaša. Energična sodnica mu je pokazala, kje je njegovo mesto. Poglejte si video zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.