Šport
61 ogledov

Smešni United: trije "tuneli" v petih sekundah

Canbiasso Falcao Blind Rooney Leicester City Manchester United EPA
Nedeljski epski poraz Manchester Uniteda pri Leicestru je glavna tema nogometnih zanesenjakov po vsem svetu. Spodnji video na zanimiv način demonstrira nemoč rdečih vragov v zadnjih minutah tekme na stadionu King Power.

Neverjetni preobrat Leicester Cityja, ki je sredi drugega polčasa zaostajal z 1:3, na koncu pa proti zvezdniški zasedbi Manchester Uniteda slavil s 5:3, še vedno buri duhove. Številni opozarjajo na zares slabo igro moštva z Old Trafforda v obrambi, gostujoči napadalci so se pogosto znašli v položaju, ko so imeli dovolj časa in prostora, da ogrozijo gol Davida de Gee.

V zadnjih minutah srečanja, ko so bili rdeči vragi že v zaostanku, so domačini skušali žogo čim več držati v svoji posesti. To jim je odlično uspevalo, saj United ni uspel kontinuirano pritisniti na njihova vrata. Kako nemočni so bili varovanci Louisa van Gaala ob navdahnjeni igri lisic, priča tudi zgornji posnetek.

Izjemnih pet sekund

Igralcem Nigela Pearsona je namreč v dobrih petih sekundah žogo kar trikrat uspelo spraviti med nogama nasprotnikov. Najprej je rezervist Matthew James podal med nogama Daleya Blinda, nato je Leonardo Ulloa na robu kazenskega prostora s peto "dal tunel" Chrisu Smallingu, za konec pa je vseprisotni Jamie Varny okroglo usnje spravil še med spodnjima okončinama Anderja Herrere.

Van Gaal je po srečanju dejal, da si je United sam kriv za poraz. Ni želel preveč kritizirati obrambnih igralcev, saj je pojasnil, da celotna enajsterica v drugem polčasu ni igrala kot ekipa in da je branjenje naloga celotnega moštva, ne le branilske vrste.

Komentarjev 2
  • lucija.cestnik 12:15 22.september 2014.

    Očitno si tok nesposoben, da ne znaš pogledat, kok časa je minilo od prvega "tunela" do zadnjega. In celoten posnetek je dolg devet sekund. V članku je napisano, da so dobili tri med nogama v dobrih petih sekundah, ne pa, ...prikaži več kok je posnetek dolg.

  • worm 11:46 22.september 2014.

    očitno ste tok nesposobni da tut naslova posnetka nemorte prebrt in ugotovit da je šlo za 10 in ne 5 sekund. ajoj