"Sodnik mi je obljubil, da nam bo dosodil dve enajstmetrovki"

Foto: Profimedia liga narodov, Turčija, Švedska
Velik škandal v ligi narodov.
Oglej si celoten članek

Turčija je po porazu s Švedsko (0:1) izpadla iz drugega razreda lige prvakov. A tu zgodba še ni končana, saj se Turki nameravajo pritožiti na sojenje.

Turška nogometna reprezentanca je pred svojili navijači klonila po uspešno izvedeni enajstmetrovki Švedske. V polno je v 71. minuti dvoboja meril Andreas Granqvist.

Vse skupaj se je pravzaprav zakuhalo šele po koncu dvoboja, ko je švedski reprezentant Marcus Berg razkril, da mu je romunski sodnik strel z bele točke tudi obljubil. "Na polčasu sem šel do sodnika, da bi se pritožil, ker ni piskal enajstmetrovke po prekršku na d menoj. Dejal mi je, da si bo vse skupaj ogledal v garderobi. 'Če sem naredil napako, vam bom dal dve najstrožji kazni v drugem polčasu'," je presenetljivi pogovor z delilcem pravice opisal Berg.

Liga narodov Hrvatje v nekaj minutah od prvega mesta do izpada

Romun je le delno izpolnil obljubo, Skandinavcem je dosodil le eno enajstmetrovko (v videu ob 8:24). A tudi ta je bila dovolj, da so se Turki preselili v C ligo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:26 19. November 2018.

    Krivosodje ne pozna meja in kategorij .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.