"Sodnik plačan od tekmecev"

Na nižjeligaški tekmi v Bosni in Hercegovini so gledalci videli prav vse: evrogol, milo rečeno sporne sodniške odločitve, tri ubranjene enajstmetrovke in na koncu še manjše obračunavanje s sodnikom.
Oglej si celoten članek

"FK Mladost nima nikakšne veze z nameščanjem tekme, naši igralci so se trudili zmagati, čeprav so bili slabši tekmec. Sodnik je plačan s strani treh klubov, ki so konkurenti Proleterja za prvo mesto, zato je moral storiti vse za zmago domačega moštva," so po čudni tekmi v G. Tuzli na youtube kanalu svojega kluba zapisali zmagovalci in dodali: "Čestitke FK Proleterju na fer in korektni tekmi, obsojamo takšno sojenje."

"Igralci in uprava kluba se zahvaljuje vsakemu od 150 navijačev, ki so nas prišli bodriti v G. Tuzlo. Kanarčki tega ne bodo pozabili - vrnili vam bomo z dobrimi predstavami in novimi zmagami," pa so zapisali na facebooku poraženega moštva.

Dvoboj v 2. Kantonalni ligi med Mladostjo iz Gornje Tuzle in Proleterjem iz Slavinovića se je sicer končal z 2:1. Gostitelji so imeli štiri poizkuse iz treh enajstmetrovk, dvoboj pa je odsodil sodnik Mirza Mulić. Po zaključku tekme mu ni bilo ravno lahko. Zakaj? Poglejte si v videu. 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.