Šport > Nogomet
16 ogledov

"Sodnik plačan od tekmecev"

Na nižjeligaški tekmi v Bosni in Hercegovini so gledalci videli prav vse: evrogol, milo rečeno sporne sodniške odločitve, tri ubranjene enajstmetrovke in na koncu še manjše obračunavanje s sodnikom.

"FK Mladost nima nikakšne veze z nameščanjem tekme, naši igralci so se trudili zmagati, čeprav so bili slabši tekmec. Sodnik je plačan s strani treh klubov, ki so konkurenti Proleterja za prvo mesto, zato je moral storiti vse za zmago domačega moštva," so po čudni tekmi v G. Tuzli na youtube kanalu svojega kluba zapisali zmagovalci in dodali: "Čestitke FK Proleterju na fer in korektni tekmi, obsojamo takšno sojenje."

"Igralci in uprava kluba se zahvaljuje vsakemu od 150 navijačev, ki so nas prišli bodriti v G. Tuzlo. Kanarčki tega ne bodo pozabili - vrnili vam bomo z dobrimi predstavami in novimi zmagami," pa so zapisali na facebooku poraženega moštva.

Dvoboj v 2. Kantonalni ligi med Mladostjo iz Gornje Tuzle in Proleterjem iz Slavinovića se je sicer končal z 2:1. Gostitelji so imeli štiri poizkuse iz treh enajstmetrovk, dvoboj pa je odsodil sodnik Mirza Mulić. Po zaključku tekme mu ni bilo ravno lahko. Zakaj? Poglejte si v videu. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.