Sodnik pograbil selektorja za vrat ter ga vrgel na tla

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Šokantna poteza sodnika, ki bo za svojo potezo zagotovo prejel hudo kazen.
Oglej si celoten članek

Na nogometnih tekmah smo pogosto priča scenam, ko se nogometaši in trenerji verbalno spravijo na sodnike, tu in tam pa z njimi poizkušajo obračunati tudi fizično.

Nečemu povsem novemu pa smo bili priča v Gani, kjer je domača reprezentanca v okviru kvalifikacij za Afriški pokal narodov premagal Sudan z 2:0, tekmo pa je zaznamoval incident, ko se je eden izmed pomočnikov glavnega sodnika fizično spravil na trenerja gostov, Huberta Veluda.

Stranski sodnik je namreč Francoza prijel za vrat ter ga odrinil, Velud pa je pri tem pristal na tleh ter zgolj nejeverno razširjenih rok strmel ob najverjetneje najbolj bizarnem incidentu v svoji bogati karieri.

Glavni sodnik tekme je nato selektorja Sudana še nagradil z rumenim kartonom, dosti hujša pa bo zagotovo kazen s strani Afriške nogometne zveze (CAF) za sodnika, ki si je s svojim fizičnim napadom privoščil resnično nekaj nesprejemljivega.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 05:19 14. November 2020.

    In verjetno je selektor hotel onemogočiti sodnika.

  • 05:17 14. November 2020.

    Sploh ni res! Selektor se noče odstraniti od sodbika, ta pa je porinil njegovo roko. Le igranje selektorja, kako da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.