Šport > Nogomet
1418 ogledov

Sodnik pograbil selektorja za vrat ter ga vrgel na tla

Hubert Velud Reševalni pas/Twitter
Šokantna poteza sodnika, ki bo za svojo potezo zagotovo prejel hudo kazen.

Na nogometnih tekmah smo pogosto priča scenam, ko se nogometaši in trenerji verbalno spravijo na sodnike, tu in tam pa z njimi poizkušajo obračunati tudi fizično.

Nečemu povsem novemu pa smo bili priča v Gani, kjer je domača reprezentanca v okviru kvalifikacij za Afriški pokal narodov premagal Sudan z 2:0, tekmo pa je zaznamoval incident, ko se je eden izmed pomočnikov glavnega sodnika fizično spravil na trenerja gostov, Huberta Veluda.

Stranski sodnik je namreč Francoza prijel za vrat ter ga odrinil, Velud pa je pri tem pristal na tleh ter zgolj nejeverno razširjenih rok strmel ob najverjetneje najbolj bizarnem incidentu v svoji bogati karieri.

Glavni sodnik tekme je nato selektorja Sudana še nagradil z rumenim kartonom, dosti hujša pa bo zagotovo kazen s strani Afriške nogometne zveze (CAF) za sodnika, ki si je s svojim fizičnim napadom privoščil resnično nekaj nesprejemljivega.

 

Komentarjev 2
  • mina6 05:19 14.november 2020.

    In verjetno je selektor hotel onemogočiti sodnika.

  • mina6 05:17 14.november 2020.

    Sploh ni res! Selektor se noče odstraniti od sodbika, ta pa je porinil njegovo roko. Le igranje selektorja, kako da ga je sodnik zmaltretiral, v ozadju pa sigurno izsiljevanje!

Sorodne novice