Sodnik se je ustrašil Zlatana

Na kvalifikacijski tekmi za evropsko prvenstvo 2016 je Zlatan Ibrahimović z roko v obraz zadel Davida Alabo, a jo ob protestih Avstrijcev odnesel brez kazni.
Oglej si celoten članek

Na tekmi na Dunaju, ki se je končala z rezultatom 1:1, se je nogometaš Bayerna srečal s komolcem najboljšega strelca v zgodovini švedske reprezentance. Zlatan Ibrahimović je zatrdil, da je do kontakta prišlo nenamerno. Kriva naj bi bila razlika v višini, Šved je namreč visok 195 centimetrov, Avstrijec pa precej manj.

"Alaba je dvakrat trčil v mene, tretjič pa sem poskušal zagraditi žogo. Visok je le meter in pol ali meter in 60 centimetrov, zato ga je zadel moj komolec. Sodnik je dosodil prekršek, vse je imel pod nadzorom," je po tekmi dejal Ibrahimović in v šali dodal: "Če je bil prekršek nameren, bi moral biti kaznovan s 40 tekmami prepovedi igranja."

David Alaba in njegovi soigralci so bili sicer prepričani, da udarec le ni bil nenačrtovan. Branilec Aleksandar Dragović je obtožil sodnika Pavela Kraloveca, da se je ustrašil posledic, če bi izključil Ibrahimovića: "To je bil rdeč karton. Sodnik se je preprosto ustrašil Zlatana."

Ibrahimović je sicer odigral svojo stoto tekmo v švedskem dresu, podal pa je pri izenačujočem zadetku Erkana Zengina, kasneje pa je prejel še rumeni karton zaradi prekrška nad Martinom Harnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.