Sodnikoma le porogljivo zaploskali

Foto: EPA
Foto: EPA
Poljski rokometaši so po porazu proti Katarcem, h kateremu naj bi odločilno pripomogla srbska delilca pravice, sodniški dvojici namenili porogljiv aplavz.
Oglej si celoten članek

Poljska rokometna reprezentanca je v polfinalu svetovnega prvenstva v Dohi izgubila proti Katarju (29:31) in po tekmi ostro kritizirala sojenje srbske naveze Nenad Nikolić/Dušan Stojković.

Poljaki so tekmo proglasili za ''sramoto'', Poitr Chrapkowski pa se sprašuje, ali je Katar že kupil uspešen zaključek prvenstva. Katarski strateg Valero Rivera se je tekom prvenstva srečeval z očitki zaradi velikega števila naturaliziranih igralcev, vendar je pozornost venomer uspešno preusmeril nazaj na igro. ''Pogovarjajmo se o rokmetu, ok?'' je na neki tiskovni konferenci odvrnil novinarju.

Katarska reprezentanca je sestavljena iz večinoma tujih igralcev, kar sicer ni v nasprotju s pravili, je pa v nasprotju z duhom tekmovanja. ''Nimaš občutka, da igraš na svetovnem prvenstvu. Zdi se, kot da igraš proti svetovni ekipi,'' je po porazu v osmini finala dejal avstrijski vratar Thomas Bauer.

Razočarani poljski rokometaši so po koncu tekme sodniški dvojici namenili porogljiv aplavz.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:13 31. Januar 2015.

    Denar je sveta vladar

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.